Honlapunk célja, hogy tájékoztatást adjon azon hozzátartozóknak, családoknak, akik hozzánk fordulnak segítségért temetkezési szolgáltatás illetve hamvasztási szolgáltatás igénybevétele tárgyában. Megpróbáljuk részletesen ismertetni azokat a fontos körülményeket és kegyeleti szolgáltatásokat, melyek nélkülözhetetlenek egy méltó koporsós temetés vagy hamvasztásos szertartás megszervezéséhez.

Bővebben

Temetések szervezése, szolgáltatásaink: – Temetések megszervezése, lebonyolítása – Temetőn belüli ravatal készítése – Elhunyt szállítása helyben és vidékre Gondoskodunk a szállítást megelőző adminisztratív teendők teljes körű rendezéséről.

Bővebben

Minden igényt kielégítő, nagy választékkal rendelkezünk! Kellék áraink nagyon kedvezőek!

Bővebben

info@pietatemetkezes.hu
Lopusni János
+36 30/ 314-8166
+36 30/ 258-8506
+36 68/ 460-377

Tennivalók

Ha eljön a pillanat, amikor végleg el kell engednie hozzátartozója kezét, forduljon hozzánk bizalommal, segítünk a méltó búcsú megszervezésében.

Lakáson bekövetkezett elhalálozás esetén

Lakáson vagy szociális intézményben történt elhalálozás esetén értesíteni kell vagy az ügyeletes, vagy a háziorvost, hogy a halottvizsgálatot elvégezze. A halottvizsgálat elvégzése után lehet értesíteni a temetkezés ügyeletes munkatársát az alábbi telefonszámok valamelyikén:

+36 30/ 314-8166
+36 30/ 258-8506
+36 68/ 460-377

Cégünk 24 órás, azaz éjjel-nappali ügyeletet tart a halottszállítási megbízások bejelentésére!

Munkatársaink a helyszínen átadnak a hozzátartozók részére egy részletes tájékoztató kiadványt, hogy milyen teendőik lesznek az eltemettetéssel kapcsolatosan. Ha a halálesetet megállapító orvos egyértelműen meg tudja állapítani a halál okát, akkor engedélyezi az elhunyt halottasházba történő elszállítását. Ebben az esetben cégünk az elhunytat az általunk üzemeltetett halottasházba szállítja, ahol gondoskodunk az elhunyt részére a további megfelelő kegyeleti körülmények biztosításáról. Ha a halál oka egyértelműen nem állapítható meg a helyszínen, akkor a halottvizsgálatot végző orvos további halottvizsgálatra, azaz kórboncolásra beszállíttatja az elhunytat az általa megjelölt egészségügyi intézménybe.

Egészségügyi intézményben történt elhalálozás esetén

Kórházban történt elhalálozás esetén a halottvizsgálat elvégzése után a Halottvizsgálati Bizonyítványt, valamint a Halálozási Statisztikai lapot a kórházból elhozzuk a megbízó kérésére, majd irodánkban teljes körű felvilágosítás mellett munkatársainkkal megszervezzük az elhunyt temetését.

 

Kegyeleti bemutatóterem

Minden igényt kielégítő, nagy választékkal rendelkezünk! Kellék áraink nagyon kedvezőek! A hagyományos urnák mellett, külföldi gyártókkal együttműködve.

Bővebben
Szolgáltatásaink

Temetések megszervezése, lebonyolítása Temetőn belüli ravatal készítése Elhunyt szállítása helyben és vidékre Gondoskodunk a szállítást megelőző adminisztratív

Bővebben
Tennivalók

Ha eljön a pillanat, amikor végleg el kell engednie hozzátartozója kezét, forduljon hozzánk bizalommal, segítünk a méltó búcsú megszervezésében. Lakáson bekövetkezett elhalálozás esetén Lakáson vagy szociális intézményben történt elhalálozás esetén […]

Bővebben
Kapcsolat

Központ: Cím: Orosháza, Könd utca 53.- 55. (a piactér mellett, bejárat a Tass utcáról) Mobil: 06 (30) 638-1213 Telefon: 06 (68) 411-167 E-mail: pietabt@freemail.hu Helyi kirendeltség: Cím: 5940 Tótkomlós Görgey u. […]

Bővebben